ناوشکن‌های ساخت ایران در اقیانوس آرام هم حضور دارند-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

ناوشکن‌های ساخت ایران در اقیانوس آرام هم حضور دارند

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: امروز ناوشکن‌های ساخت ایران در اقیانوس آرام هم حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۱۵۶

ناوشکن‌های ساخت ایران در اقیانوس آرام هم حضور دارندبه گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در ششمین همایش مدیریت جهادی که در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد، اظهارداشت: دوران دفاع مقدس سراسر جلوه مدیریت جهادی در کشور جلوه داشت و این مدیریت جهادی بود که کشور را به پیش برد.

 

وی ادامه داد: من در دهه ٧٠ که فرمانده ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش در دریای خزر بودم یکی از کشورهای همسایه شمالی ایران از ما برای شرکت در رزمایش در دریای خزر دعوت کرد، اما ما در آنجا به غیر از چند ناو آموزشی هیچ شناور دیگری نداشتیم. من خدمت فرمانده معظم کل قوا رفتم و این مطلب را به ایشان عرض کردم و پاسخ ایشان این بود که بروید و کشتی‌های خود را به شمال منتقل کنید و با آن‌ها رزمایش انجام دهید.

 

دریادار سیاری گفت: ما قصد داشتیم تا ناوهای خود را از دریای سرخ به سوی دریای سیاه و رود ولگا منتقل کنیم که آن‌ها اجازه ندادند و به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا ناوشکن رزمی را طراحی کرده و بسازیم.

 

وی افزود: ساخت ناوشکن نیاز به فناوری پیشرفته‌ای دارد که ما از آن در ساخت ناو موشک انداز کلاس پیکان استفاده کردیم. این در حالی بود که اطلاع کاملی از ساخت ناوشکن و فناوری آن نداشتیم. اما این کار با غیرت و همت متخصصان داخلی انجام شد و در سال ٨٢ نتیجه آن را در ناوگان شمال با حضور فرمانده کل قوا رونمایی و الحاق کردیم.

 

فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش در ادامه با اشاره به موفقیت‌های نیروی دریایی ارتش، اظهار کرد: این موفقیت‌ها تا جایی ادامه پیدا کرد که سه سال بعد از ساخت ناو موشک انداز پیکان، ناو درفش، سه سال بعد ناو جوشن، سه سال بعد ناو دماوند و سپس ناوهای زره و سپر ساخته و الحاق شد.

 

وی افزود: فرمانده معظم کل قوا در سال ٧۶ که از نمایشگاه دستاوردهای نیروی دریایی ارتش در بندرعباس بازدید کردند، فرمودند که باید ناوشکن ها قابلیت حمل موشک و بالگرد داشته باشد. این مهم ١٢ سال بعد در سال ٨٨ با ساخت ناوشکن جماران محقق شد. البته تحقق این موفقیت با دشواری‌هایی هم همراه بود که ساخت شافت و گیربکس ناوشکن از مهم‌ترین آن‌ها بود که به ترتیب اولی در سازمان صنایع دفاع و دومی هم در یک مجموعه غیر دولتی داخل کشور طراحی و ساخته شد.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش با بیان اینکه این موفقیت‌ها همگان را متعجب کرده است، تصریح کرد: هنگامی که در اجلاس فرماندهان نیروهای دریایی اقیانوس هند حضور داشتم یکی از آن‌ها از من پرسید که آیا ناوشکن جماران حقیقتا ساخت شما است یا خیر؟ من به او گفتم که شما اکنون در خلیج عدن و دریای سرخ دریانوردی می‌کنید و ۶٠ روز بعد جماران را در آنجا مشاهده خواهید کرد. جماران رفت و در آنجا حاضر شد.

 

دریادار سیاری ادامه داد: بعدها در جایی دیگر که آن فرمانده با من دیدار داشت از این کار تعجب کرد و گفت که این توان شما را باور کردم. امروز حتی ناوشکن‌های ساخت ایران در اقیانوس آرام هم حضور دارند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده